Lautapelit

20.01.00 Villa Paletti

VILLA PALETTI on epätavallinen rakennuspeli, jossa statiikan lait ovat pois liitoksiltaan. Pelin alussa asetetaan kaikkien pilareiden päälle asymmetrinen levy. Pelaajat asettavat vuoronperään yhden viidestä pylvästään ylimmän levyn päälle. Se pelaaja, joka ei enää pysty siirtämään pylvästään ylimälle levylle, saa asettaa seuraavan levyn. Voittaja on se pelaaja, joka pystyy asettamaan arvokkaimmat pylväänsä huojuvan villan ylimmälle tasolle. Vain arkkitehdit, joilla on vakaat kädet, voivat saattaa Villa Paletin rakennusurakan päätökseen.

 

2-4 pelaajalle, yli 8-vuotiaille, pelin kesto n. 20-30 min.

 

 

38,95 €

 • 1,1 kg
 • saatavissa
 • Toimitusaika 1-3 päivää1

20.01.01 Bamboleo

"Bamboleo" on taitopeli painovoimaeksperteille ja kaikille, jotka haluavat sellaiseksi tulla. Puisen jalan päälle on asetettu korkista tehty kuula, jonka päälle on tasapainotettu levy, jolla on n. 25 puuosaa. Puuosat ovat muodoiltaan ja painoiltaan erilaisia! Vuoronperään pelaajat ottavat yhden puuosan levyltä ilman, että levy menettää tasapainoaan. Uskomatonta, millaiset levyn kallistukset ovat mahdollisia! Jos levy tippuu kuulan päältä, peli päättyy. Voittaja on se pelaaja, joka on siihen mennessä kerännyt eniten paloja. Nautinto pelata, kokea ja katsoa vierestä!

 

2-6 pelaajalle, yli 6-vuotiaille, pelinkesto n. 10-20 min.

 

 

80,60 €

 • 1,47 kg
 • saatavissa
 • Toimitusaika 1-3 päivää1

20.01.02 Maxi Bamboleo

"Maxi Bamboleo" on todellinen katseenvangitsija. Sen parissa pystyy 2-6 pelajaa tasapainoilemaan painovoiman kanssa. Noin 20 valtavaa puuosaa on asetettu levyn päälle, jonka halkaisia on n. 75 cm. Levy tasapainoitetaan 35 cm korkeuteen korkkikuulan päälle, joka on asetettu puiseen jalustaan. Pelaajat yrittävät tämän jälkeen poistaa vuoronperään yhden puuosan levyltä, kuitenkin niin, että levy säilyttää tasapainonsa. Levyn keinuessa puolelta toiselle pelaajat oppivat painovoiman vaikutuksen. On uskomatonta, millaiset levyn kallistukset ovat mahdollisia ilman, että levy menettää tasapainonsa tai osat liukuisivat alas. Maxi Bamboleo on peli, joka lumoaa niin pelaajat kuin katsojatkin.

 

2-6 pelaajalle, yli 6-vuotiaille, pelin kesto n. 10-20 min. paino n. 10 kg

 

 

279,00 €

 • 4 kg
 • saatavissa
 • Toimitusaika 1-3 päivää1

20.01.03 Hamsterrolle - Juoksupyörä

Hamsterrolle - Juoksupyörä on taitopeli, joka pyörii jatkuvasti ympäri.

Puinen juoksupyörä on jaettu 12 osaan pienillä puuesteillä. Jokaisella pelaajalla on erilaisia palikoita, jotka tulisi asetella näihin väleihin. Taidokkaan palojen asettelun kautta lähtee juoksupyörä automaattisesti liikkeelle. Peliin tulee heti lisää jännitystä, kun osia alkaa putoilla juoksupyörän kyydistä, jolloin pelaajille kertyy lisää osia. Voittaja on se pelaaja, joka saa ensimmäisenä kaikki osansa juoksupyörän kyytiin. Mukaansatempaava koko perheen juoksupyöräpeli.

 

2-4 pelaajalle, yli 7-vuotiaille, pelin kesto n. 30-40 min

 

 

46,75 €

 • 0,9 kg
 • toimitusaika enemmän kuin 5 päivää1

20.01.04 Mucca Pazza

Kymmenen eläintä Kuhpiter-planeetalta on saapunut vieraaksemme. Teleporttauksen yhteydessä kiireessä Mucca Pazza -lehmällä on mennyt jotakin pahasti vikaan ja nyt eläinten päät, vartalot ja jalat ovat täysin sekaisin. Virheen seurauksena on syntynyt uudenlaisia yhdistelmiä, kuten possukoira, apinakonna ja lintukissa. Pystytkö auttamaan heitä? Tarkoituksena on yhdistää oikeat ruuminosat toisiinsa työntämällä osia niin, että oikeat eläimet muodostuvat.

 

2-4 pelaajalle, yli 4-vuotiaille, pelin kesto n. 15-20 min.

 

 

38,95 €

 • 1,24 kg
 • saatavissa
 • Toimitusaika 1-3 päivää1


20.01.06 Lernuhr - Oppimiskello

Selitäpä minulle, mikä on kello ja kuinka se toimii?

Oppimiskellon avulla lapsi tutustutetaan leikin kautta kellonaikoihin ja päivän rakenteeseen. Yhdistelemällä värejä, eri kokoja tai nopan lukuja lapsi oppii numerot 1-12. Kaksi selkeästi eroitettavaa viisaria auttavat lapsia erottamaan tunnit ja minuutit toisistaan. 12 lapsenmieleisesti kuvitetun palasen avulla lapsi oppii yhdistämään tietyt päivätoimet tiettyihin kellonaikoihin aina heräämisestä nukkumaan menoon asti. Lisäksi lapsi oppii tuntemaan, mitkä eläimet ovat liikkeellä öisin.

 

Yli 4-vuotiaille

 

Huomio! Ei sovellu alle kolmevuotiaille! Pienet osat voivat aiheuttaa tukehtumisvaaran!

 

 

71,95 €

 • 1,45 kg
 • saatavissa
 • Toimitusaika 1-3 päivää1